lunes, 27 de enero de 2014

MOCIÓ PISOS BUITS

NOTA DE PREMSA
La PAH de Badalona ens hem reunit amb els grups municipals i els hem presentat la nostra proposta de moció sobre mesures per a ampliar el parc d’habitatge de lloguer social provinent d’immobles buits HPO de titularitat de la Generalitat, de la SAREB o d’entitats bancàries.
L’article 123.1h de la LDHC tipifica com a infracció molt greu en matèria de qualitat del parc immobiliari mantenir habitatge desocupat, la qual cosa pot ser sancionada amb multes de fins a 900.000€.
Per això amb la nostra moció instaven al Govern de l’Ajuntament a endegar mesures en base a la legalitat i competències existents amb l’objectiu de garantir el dret a l’habitatge a tothom.






















Després de les reunions, hem aconseguit que es retires la moció que havia presentat un dels grups i ara intentarem que tant el govern com l’oposició es reuneixen amb nosaltres per, tots junts, elaborar una moció que respecti el contingut de la moció de la PAH de Badalona i així aconseguir que a la nostra ciutat ningú es quedi al carrer.

Igualment, convoquem a totes i tots a participar al ple de demà, volem que ens enscoltin i que al proper ple es presenti la nostra moció.


Badalona, 27 de gener de 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario