jueves, 31 de octubre de 2013

PASSATGE DEL TERROR

ITINERARI MALEÏT
Avui, vigília de Tots els Sants, a molts llars de Catalunya, es preparen per celebrar la festa de la castanyada. Aquesta celebració popular té el seu origen en l’àpat funerari que, en l’antiguitat, es feien al voltant de les tombes dels avantpassats.   El 31 d’octubre és, per tant, una data associada amb els morts.

A partir d’ara, a Badalona, aquesta data també estarà associada amb Satanàs, director executiu de la patronal bancària. En realitat la celebració anomenada Halloween és el dia més satànic en el calendari pagà. Sembla ser que Satanàs ha guanyat també la partida a la tradicional castanyada.

Possiblement per això, els afectats pel frau de les hipoteques, han decidit visitar les oficines bancàries de la nostra ciutat per intentar expulsar, per mitja d’un exorcisme laic, a Satanàs i als esperits malignes instal·lats a Badalona.
Han batejat aquest itinerari com “passatge del terror” i, en totes i cadascuna de les entitats bancàries visitades, han llançat aigua beneïda per aconseguir el objectiu.




Durant el trajecte s’invitava a tots els vilatans a sumar-se a la comitiva i acompanyar-los en les seves plegaries que deien així:
En el nom de la Dació en pagament, la Condonació del deute i del lloguer social, oh gran i gloriós Princep dels Exercits Celestials, escolta’ns. Ofereix les nostres oracions al més Alt (no al de la casa de la vila, també al servei del maligne) perquè sense demora elles atreguin la seva misericòrdia sobre nosaltres i així expulsin tots els poders satànics, tots els banquers lladres, tots els politics corruptes... de la nostra ciutat i del món.
Expulsa a Satanàs, inventor i mestre de totes les mentires, expulsa banquers corruptes i criminals, expulsa a polítics mentiders... Esclafa a tots els enemics dels més febles i més vulnerables. T’ho demanem, oh Senyor”.
Els organitzadors d’aquest itinerari no saben encara si hauran aconseguit el seu objectiu d’expulsar a Satanàs, als banquers i als politics imputats d’aquesta ciutat, el que sí és cert és que molts badalonins van quedar sorpresos per aquesta iniciativa i tots els que formaven part de la comitiva estaven satisfets de la feina realitzada.
I aquesta tarda, celebraran la tradicional castanyada.



Pedro Jesús Fernández 





domingo, 27 de octubre de 2013

PASSATGE DEL TERROR BADALONA

Vine a gaudir del passatge del terror a Badalona. 
El dia 31 d'octubre a les 10h del matí, passarem pels llocs més esborronadors de Badalona, segur que trobarem més d'un vampir. Vine preparat/a amb estaques, creus, alls.. que no et mosseguin..

Sabem que els bancs son uns vampirs i el dia 31 ho demostrarem. Vine i els desenmascarem totes plegades.